Over ons

DBA.nl is sinds 2002 gespecialiseerd in het beheren en implementeren van databases. Zowel Oracle, SQL Server en PostgreSQL behoren tot onze specialismes. Onze consultants en engineers werken in hechte teams samen om goede resultaten te boeken voor onze klanten.

Goed functionerende databases zijn essentieel voor bedrijven. Storingen of defecten kunnen de bedrijfsvoering hinderen en tot grote problemen leiden. Bij de meeste bedrijven zijn de databases in de loop van de tijd steeds groter en complexer geworden. Het beheer en onderhoud hiervan is een echte expertise en wij beheersen deze als geen ander. 

De medewerkers van DBA.nl zijn gespecialiseerd en goed opgeleid. Zij hebben kennis van zaken en door voortdurende scholing zijn zij in staat om ieder database probleem op te lossen. Binnen DBA.nl hebben we korte lijnen en zetten we ons met hart en ziel in voor onze klanten. 

 

Onze partners

Solliciteren bij dba.nl

Wil jij werken in een professionele omgeving met experts aan uitdagende database-omgevingen? Denk jij dat je in ons team past? Kijk dan eens bij onze vacatures of stuur een open sollicitatie.