Maatschappelijk verantwoord ondernemen

DBA.nl wil een positieve bijdrage leveren aan de maatschappij en het milieu. Dit doen wij door
maatschappelijk te ondernemen en het milieu niet meer belasten dan noodzakelijk. DBA.nl doet dit
omdat wij vinden dat er meer is dan alleen winstbejag. Wij kijken naar onze omgeving, houden hier
rekening mee en trekken onze verantwoordelijkheid breder dan alleen onze werkzaamheden.

MVO betekent voor ons dat er een gezonde balans is tussen people, planet en profit. De kracht van DBA.nl zijn haar medewerkers. Wij streven naar de hoogst gekwalificeerde en hoogst gemotiveerde medewerkers in de markt. Wij zijn trots op onze mensen. Zij komen iedere dag met plezier naar hun werk en zijn trots op de prestaties die zij leveren voor onze klanten. DBA.nl zorgt dat er gewerkt wordt in een veilige, gezonde en milieuvriendelijke omgeving. Hiernaast stellen wij onze medewerkers in staat zichzelf door te ontwikkelen zowel op vakinhoudelijk vlak als op het persoonlijke vlak.

DBA.nl onderneemt duurzaam. Dit doen wij door energiezuinig te werken in een modern, licht, toegankelijk en energiezuinig pand. Wij dragen bij aan een betere wereld door diverse maatschappelijke doelen te sponsoren waaronder Oxfam Novib. Het milieubeleid van DBA.nl komt onder meer tot uiting door het gebruik van energiezuinig (hybride) wagenpark en waar mogelijk het gebruik van bedrijfsfietsen. 

Het streven naar continuïteit is een belangrijk doel van iedere organisatie, dit kan niet zonder financiële middelen. DBA.nl is een financieel solide bedrijf en borgt hierdoor haar bestaansrecht. Hierdoor biedt DBA.nl haar mensen een stabiele basis en de ruimte om zichzelf te kunnen ontplooien.